Poze dintr-un joc online

Acest articol va fi mai mult cu imagini decât cu text. Pentru că Diana a descoperit, acum mai bine de un an, un joc online care m-a încântat, am început să-l joc și m-a captivat de-a binelea. Se numește Sky (Children of the Light), e gratuit și are o grafică deosebită. Pe tableta Dianei se vede mult mai frumos ca pe telefonul meu, dar asta nu mă oprește.

Jocul e conceput în primul rând pentru relaxare, în al doilea rând pentru socializare (dar poți să-l joci și dacă nu-ți faci prieteni), în al treilea rând pentru a încuraja generozitatea, bunătatea și creativitatea. Are și explorare, și un pic de aventură (sunt câteva porțiuni frustrant de grele când le parcurgi prima oară), însă nu bați și nu omori pe nimeni. Are locuri secrete 😉. Și pentru că după un timp le faci și le găsești pe toate, jocul se îmbogățește periodic cu zone și funcții noi.

Mai are și defecte, dar nu-s atât de grave. Dacă vrea cineva să joace Sky, după atâta reclamă, sau joacă deja și vrea să fim prieteni, să-mi dea un semn. Acum vă las cu pozele.

Câteva locuri secrete:

Și câteva creații imaginative ale jucătorilor (nu-s deloc ușor de făcut):

Acest articol a fost publicat în Cetățean al lumii, Mama şi Diana, Reclamă din plăcere și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu